Izvor: Radio 021, 15.Jan.2020, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Denvera u stručnom štabu Srbije

Glavni trener Denver Nagetsa Majk Meloun priključiće se stručnom štabu Košarkaške reprezentacije Srbije.

On će uz selektora Igora Kokoškova biti na Olimpijskom kvalifikacionom turniru u Beogradu. Po završetku plej-ofa u En-Bi-Eju, gde trenira Nikolu Jokića, Meloun će se priključiti reprezentaciji Srbije, saopštio je Košarkaški savez Srbije.

Ovo bi ujedno bila i potvrda da će trenutno jedan od najboljih srpskih košarkaša, Nikola Jokić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << biti na raspolaganju Kokoškovu tokom kvalifikacija.

Na kvalifikacionom turniru u Beogradu, koji se igra u junu 2020, Srbija će igrati u grupi protiv Dominikanske Republike i Novog Zelanda, a u drugoj grupi se nalazi Italija, Senegal i Portoriko. Pobednik turnira će obezbediti direktan plasman na OI naredne godine.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

ORLOVI ĆE MU BITI PRVI REPREZENTATIVNI ANGAŽMAN: Evo ko je Majk Meloun, trener Denvera i pojačanje Srbije?

Izvor: Kurir, 15.Jan.2020

Prvi trener Denver Nagetsa Majk Meloun od je novi član stručnog štaba košarkaške reprezentacije Srbije, a saradnja sa Igorom Kokoškovim biće mu prvi reprezentativni angažman.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.