Tradicionalni kamp Tomislav Vilaret i ovog leta na terenima KK Mladost Zemun

Izvor: B92, 09.Jun.2020, 11:16

Tradicionalni kamp "Tomislav Vilaret" i ovog leta na terenima KK Mladost Zemun

Košarkaški klub Mladost iz Zemuna organizuje tradicionalni kamp "Tomislav Vilaret" od 19. do 30. juna ove godine.

Skoro više od dvadeset godina klub iz Zemuna okuplja mlade košarkaške talente na terenima u naselju "Sava Kovačević".

Ove godine kamp će biti organizovan za uzrast igrača 2007. godište i mlađe, a učešće na njemu obuhvata:

• Dva treninga dnevno i košarkaška takmičenja;

• Rad sa stručnim i kvalifikovanim trenerima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao i gostima kampa – poznatim košarkaškim stručnjacima, trenerima, igračima i sudijama;

• Jednodnevni izlet;

• Nagrade za najbolje, pehare i medalje.

"U klubu smo pripremili veliki broj aktivnosti u predstojećem letu. Želimo da se naši najmlađi sportisti što pre vrate u zdrav životni tok koji je delimično narušen tokom vanrednog stanja zbog aktuelne pandemije, a sport je veoma bitan za očuvanje zdravlja i razvijanje, pogotovo najmlađima. Prva prilika za to je naš tradicionalni košarkaški kamp 'Vilaret Tomislav' koji se održava od 19. do 30. juna na našim terenima. Sadržaj kampa u vidu košarkaških i edukativnih aktivnosti je bogat i verujemo da ko god se odluči da učestvuje, neće pogrešiti. Pozivamo sve mlade igrače rođene 2007. godine i mlađe da se prijave", rekao je generalni sekretar kluba Nenad Pujaz.

Letnji košarkaški kamp pod nazivom "Tomislav Vilaret" posvećen je jednom od najtalentovanijih igrača i trenera zemunske Mladosti koji je svojom dobrotom i ljubavlju prema košarci ostavio dubok trag klubu.

Prijavu za kamp možete izvršiti preko mejla “kkmladost1954@gmail.com“ ili putem telefon 060/307-6114 ili 066/5015-702

Košarkaški klub Mladost iz Zemuna od svog osnivanja 1954. pa do danas je uspeo da se izbori za svoje mesto pod košarkaškim nebom.

Seniorski tim Mladosti već četiri godine igra u Košarkaškoj ligi Srbije, a od ove godine je primio i zvaničnu pozivnicu za takmičenje u ABA2 ligi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.