Tomić o Cedeviti: Nisu zaboravili da igraju košarku

Izvor: N1 televizija, 02.Nov.2018, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić o Cedeviti: Nisu zaboravili da igraju košarku

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić upozorio je da njegova ekipa ne sme prerano da otpiše Cedevitu.

Košarkaši Crvene zvezde u odličnom raspoloženju dočekuju utakmicu šestog kola ABA lige.

Naredni rival izabranicima Milana Tomića biće Cedevita, koja je uoči utakmice sa Zvezdom pojačana Džejkobom Pulenom, a od nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je sa klupe predvodi novi trener Slaven Rimac.

"Očekuje nas jedna vrlo jaka i dobra utakmica poritv Cedevite, koja je do sada igrala sa dosta uspona i padova, ali koja ima svoj kvalitet. Gubili su i od Lokomotive i od Budućnosti velikom razlikom, ali su pronalazili način da se vrate u utakmicu, a ovu poslednju i dobiju. Pokazali su reakciju promenom trenera i vidim da ih mnogi otpisuju prerano. Nisu ti ljudi zaboravili da igraju košarku", kazao je Tomić i dodao:

"Angažovali su Džejkoba Pulena. Sigurno će biti dobar protivnik i zato moramo da odigramo sa puno energije i fokusirano od početka do kraja."

Meč je na programu u subotu od 21 čas.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Tomić: Cedevita nije zaboravila da igra košarku

Izvor: B92, 02.Nov.2018

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić ocenio je da su mnogi otpisali Cedevitu iz borbe za vrh tabele ABA lige, kao i da nije zaboravila da igra košarku..."Očekuje nas jedna vrlo jaka i dobra utakmica poritiv Cedevite koja je do sada igrala sa dosta uspona i padova, ali koja ima svoj kvalitet....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.