Tomić: Ovako se stvara karakter

Izvor: Mondo, 10.Okt.2018, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Ovako se stvara karakter

Crveno-beli priznaju da nisu blistali, ali dodaju da se u košarci dešavaju i takve utakmice.

Crvena zvezda pod vođstvom Milana Tomića i dalje ne zna za poraz, kako u Evrokupu, ABA ligi i ABA Superkupu, tako i pre toga u pripremnom periodu.

Do sada najteža pobeda izborena je u sredu na gostovanju Monaku - 63:66.

''Čestitao bih igračima na pobedi u izrazito teškoj utakmici. Zapisnički sto je često prekidao igru, ali u trećoj četvrtini su >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uspeli da otklone probleme sa kablovima, pa smo bar 20 minuta mogli da odigramo u kontinuitetu, u normalnim uslovima", osvrnuo se Tomić na lošu organizaciju meča u kneževini.

"Čestitao bih ekipi i na povratku iz 'minusa' od 10 poena. Odigrali smo možda ne toliko kvalitetno, ali timski i ostvarili veoma bitnu pobedu. Kroz ovakve utakmice se stvara karakter ekipe za nastavak sezone'', podvukao je trener crveno-belih.

Strelac odlučujuće trojke i slobodnih bacanja, Džo Reglend, smatra da je utakmica bila "obostrano ružna".

"Bilo je mnogo promašaja iz lakih pozicija sa jedne i sa druge strane, ali to je sve deo igre. Ovakvi dani se dešavaju u košarci, samo treba da nastavite dalje. Za nas je najvažnije da smo pobedili''.

Njegov zamenik na poziciji plejmejkera Filip Čović složio se da utisak što se tiče igre nije bio najpozitivniji, ali da je ekipa Zvezde pokazala karakter i na kraju došla do bodova.

"Zadovoljni smo svime što smo do sada uradili, ali kao i do sada, zaboravljamo i ovu utakmicu i gledamo samo napred. Već u subotu nam dolazi Krka".

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.