Todorić: Bez sponzora, ključ u bravu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2017, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Todorić: Bez sponzora, ključ u bravu

Kraj uspešne takmičarske sezone u odnosu na krajnje problematičnu polaznu tačku, neće doneti olakšanje Košarkaškom klubu Partizan. Naprotiv, već izvesno vreme alarmantno finansijsko stanje preti opstanku bivšeg evropskog šampiona i osvajaču 21. nacionalne i šest regionalnih timova.

"Da se ne lažemo, finansijska situacija je veoma loša. Na kraju sezone ističu nam sponzorski ugovori sa NIS i "Telekomom", nadamo se da će biti obnovljeni jer, ako se to >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ne desi, možemo da zatvorimo vrata",  kaže za "Novosti" Dragan Todorić, službeni predstavnik kluba i čovek s najdužim stažom u Partizanu, upozoravajući na opasnost od gašenja našeg najuspešnijeg košarkaškog kluba.

Na pitanje da li su crno-beli u kontaktu sa poslovodstvom kompanija od kojih zavisi klupska egzistencija, Todorić odgovara:

"Postoje redovni kontakti, ali nije bilo reči o produžavanju sponzorskih ugovora. Sešćemo da razgovaramo kada se završi sezona, pa ćemo videti šta će se desiti...".

Uobičajeno je da pod ruku sa sumornom finansijskom situacijom ide i plasiranje raznih "informacija" u medijima. Jedna od njih je da je predsednik Partizana Nikola Peković, koji je tu funkciju preuzeo u septembru 2015. godine, digao ruke od kluba i sve poslove prepustio potpredsedniku Milanu Iskrinu.

"To nije tačno. Svako može da piše šta hoće, ali u tome nema istine", demantuje Todorić da se Peković povukao iz klupskog života.

Isti odgovor stigao je i na pitanje ima li istine u glasinama da je u planu fuzija sa Košarkaškim klubom Dinamik, primerom uspešne simbioze privatnog preduzetništva i proverene košarkaške struke oličene u liku trenera Miroslava Nikolića.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Partizan,   Telekom Srbija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.