Izvor: Beta, 04.Feb.2014, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška grupa, bitno je da budemo zdravi

BEOGRAD, 4. februara 2014. (Beta) - Selektor košarkaške reprzentacije Srbije Aleksandar Djordjević ocenio je da su njegovi izabranici za protivnike u prvoj fazi predstojećeg Svetskog prvenstva dobili teške protivnike.

"Grupa je veoma teška, ali na to nismo mogli da utičemo. Igraćemo protiv Španije i Francuske, dve najbolje evropske ekipe. Ima još dosta vremena do početka Svetskog kupa, a najvažnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << je da do tada budemo spremni i zdravi. Posle toga sve zavisi od glavnih glumaca koji na terenu o svemu odlučuju", rekao je Djordjević u ponedeljak posle žreba u Barseloni.

Srbija će na Mundobasketu igrati u Grupi A u Granadi protiv Španije, Francuske, Irana, Egipta i Brazila.

"Ništa lakši rivali nas ne očekuju ni u Grupi B s kojom se ukrštamo u drugoj fazi šampionata", kazao je selektor "orlova".

Srbija, ako izbori plasman u osminu finala, za potencijalne protivnike ima Filipine, Senegal, Portoriko, Aregentinu, Grčku i Hrvarsku.

Svetsko prvenstvo u Španiji igraće se od 30. avgusta do 14. septembra.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Đorđević: Teška grupa, bitno je da budemo zdravi

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2014

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević je rekao da su njegovi izabranici za protivnike u prvoj fazi Svetskog prvenstva dobili teške protivnike. .. Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević  .."Grupa je veoma teška, ali na to nismo mogli da utičemo. Igraćemo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.