Izvor: Domino Magazin, 20.Sep.2021, 11:47

Teren napravljen od 20.000 starih patika predstavljen u Bloku 70

Od danas, Beograd je bogatiji za još jedno kulturno nasleđe – novi košarkaški teren, dečje igralište i teretana na otvorenom predstavljeni su u okviru Bloka 70 na Novom Beogradu. Ovo su ujedno i prve površine za sport i igru napravljene od 20.000 pari đonova starih, recikliranih patika, koje je u saradnji sa građanima Beograda, Gradom […] The post Teren napravljen od 20.000 starih patika predstavljen u Bloku 70 appeared first on Domino Magazin.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Teren napravljen od 20.000 starih patika predstavljen u Bloku 70

Izvor: B92, 20.Sep.2021

Od danas, Beograd je bogatiji za još jedno kulturno nasleđe - novi košarkaški teren, dečje igralište i teretana na otvorenom predstavljeni su u okviru Bloka 70 na Novom Beogradu..."Ovo su ujedno i prve površine za sport i igru napravljene od 20.000 para đonova starih, recikliranih patika, koje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.