Teodosić samo lakše povređen

Izvor: B92, 06.Avg.2014, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić samo lakše povređen

Košarkaški savez Srbije objavio je da povreda Miloša Teodosića, koju je zadobio u utorak na meču sa Italijom, nije teže prirode.

Teodosić je zbog te povrede morao da napusti teren tri minuta pre kraja utakmice, a posle pregleda u Trstu je ustanovljeno da povreda članka našeg plejmejkera zahteva mirovanje od nekoliko dana.

27-godišnji plejmejker će ostati sa ekipom i očekuje se da će, uz terapije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i tretmane medicinskog tima reprezentacije Srbije, uskoro moći da se vrati treninzima i pripremnim utakmicama.

Potvrda da Teodosićeva povreda nije teže prirode je odlična vest za selektora reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića, koji u narednih nekoliko nedelja neće moći da računa na Nemanju Nedovića. Mladi plejmejker se takođe povredio na turniru u Trstu i moraće da pauzira barem tri nedelje zbog stres frakture stopala.

Đorđević je pre turnira u Trstu sa spiska reprezentacije precrtao Ognjena Kuzmića, Dejana Kravića, Nemanju Dangubića i Vladimira Lučića.

Srpski košarkaši se trenutno spremaju za Svetsko prvenstvo u Španiji, od 31. avgusta do 14. septembra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.