Teodosić oktrio šta je presudilo da orlovi ne dođu do medalje na Eurobasketu

Izvor: Blic, 21.Sep.2015, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić oktrio šta je presudilo da "orlovi" ne dođu do medalje na Eurobasketu

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić ocenio je da je nacionalni tim prerano podigao formu uoči Evropskog prvenstva i da je to jedan od razloga za lošu igru na poslednje dve utakmice na šampionatu.

"U principu mislim da smo odigrali dobro, možda i najbolje u Berlinu, što se ispostavilo na kraju da je bilo prerano... Nekako je ispalo da smo tempirali formu za tu tešku grupu, a onda kao da smo po dolasku u Lil malo izgubili energiju i taj neki ritam", ocenio je Teodosić uoči dolaska reprezentacije u Beograd.

Opširnije na našem specijalu Eurobasket 2015
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Teodosić: Prerano smo podigli formu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2015

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić ocenio je danas da je nacionalni tim prerano podigao formu uoči Evropskog prvenstva i da je to jedan od razloga za lošu igru na poslednje dve utakmice na šampionatu..."U principu mislim da smo odigrali dobro, možda i najbolje u Berlinu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.