Teodosić: Ispalo je da sam loš, a nisam pregovarao sa Zvezdom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2019, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić: Ispalo je da sam loš, a nisam pregovarao sa Zvezdom

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić izjavio je da nijednog trenutka nije pregovarao oko mogućeg dolaska u Crvenu zvezdu i da mu je krivo što je stvorena slika kao da je odbio klub sa Malog Kalemegdana.

Teodosić je proteklog vikenda dogovorio prelazak i trogodišnji ugovor sa Virtusom iz Bolonje, na čijoj je klupi ujedno selektor Srbije Aleksandar Đorđević.

"Nisam pričao, niti pregovarao sa nekim iz Zvezde. Sve što sam čuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o tome bilo je iz novina. Krivo mi je što se stvorila slika da sam ispao loš, da sam taj koji nije hteo da pređe u Crvenu zvezdu", rekao je Teodosić na okupljanju reprezentacije u beogradskom hotelu Kraun plaza.

Teodosić je od februara bio slobodan nakon što je raskinuo saradnju sa NBA ligašem Los Anđeles Klipersima.

"Da li je bilo realno da dođem u Zvezdu ili ne više nije bitno. Krivo mi je što se tako sve dešavalo", zaključio je on.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.