Teodosić: Cilj je ostvaren, ne zanima me protiv koga iz grupe B ćemo igrati

Izvor: Blic, 01.Sep.2014, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić: Cilj je ostvaren, ne zanima me protiv koga iz grupe B ćemo igrati

Plejmejker košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić rekao je da je ekipa ostvarila plan plasmanom u osminu finala Mundobasketa u Španiji, i dodao da će i u preostalim mečevima igrati bez kalkulacija.

Srbija je pobedila u trećem kolu grupe A selekciju Irana sa 83:70, prelomivši dobrim početkom treće četvrtine.

"Nismo dobro ušli u utakmicu, ali smo se na vreme trgli i ostvarili cilj. U B grupi je situacija komplikovana, ali nama je sve jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa kim ćemo igrati. Nikakvih kalkulacija sa naše strane neće biti, mi uvek igramo na pobedu", rekao je Teodosić.

On je briljirao u razigravanju saigrača sa devet asistencija, dok je Bogdan Bogdanović bio efikasan sa 16 poena.

"Ispalo je dobro iako smo loše počeli jer smo imali psihološki pritisak. U drugom poluvremenu smo popraviliu odbranu, uhvatili ritam i završili posao. Sjajno je da smo ostvarili prvi cilj, sada već možemo da mislimo o osmini finala i četvrtfinalu. Polako ulazimo u formu", rekao je Bogdanović.

Do dabl-dabla došao je njegov novi saigrač iz Fenerbahčea Nemanja Bjelica, postigavši 18 poena uz 10 skokova.

"Jedino što je bitno jeste da smo pobedili i da idemo dalje. Ostvarili smo cilj, ali nećemo stati", kratko je prokomentarisao Bjelica.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.