Tanjević zbog cigareta koštao Crnu Goru

Izvor: N1 televizija, 05.Sep.2017, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanjević zbog cigareta koštao Crnu Goru

Košarkaški savez Crne Gore (KSCG) moraće da plati dve hiljade evra zbog prekršaja propisa FIBA koje je načinio selektor Sokolova Bogdan Tanjević, prenose "Vijesti".

Tehnički komitet FIBA je Crna Gora kaznio sa hiljadu evra zato što se Tanjević nije pojavio na konferenciji za medije posle pobede nad Mađarskom u drugom kolu Evrobasketa, a kaznu istog iznosa KSCG će morati da plati i zato što je iskusni stručnjak posle istog meča zapalio cigaretu u svlačionici, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << što je protivno pravilima FIBA.

Za svaki naredni prestup sličnog karaktera, kazna će biti duplirana.

Crna Gora u dosadašnjem delu Evrobasketa ima jednu pobedu i dva poraza i nalazi se na trećem mestu grupe D.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

FIBA kaznila Crnu Goru

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Sep.2017

Košarkaški savez Crne Gore (KSCG) moraće da plati dvije hiljade evra zbog prekršaja propisa FIBA koje je načinio selektor Sokolova Bogdan Tanjević, prenose "Vijesti"...Tehnički komitet FIBA je Crna Gora kaznio sa hiljadu evra zato što se Tanjević nije pojavio na konferenciji za medije posle...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.