TRINKIJERI SE VRAĆA: Italijanski stručnjak preuzima CRNO-BELE

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 22:43

TRINKIJERI SE VRAĆA: Italijanski stručnjak preuzima CRNO-BELE

Izvor potvrdio...

Italijanski košarkaški trener Andrea Trinkijeri blizu je dogovora sa Virtusom iz Bolonje, javlja novinar Nemanja Žorič.

Nešto što se najavljivalo u prethodnom periodu bliži se realizaciji. Andrea Trinkijeri napustiće minhenski Bajern i preseliće se u rodnu zemlju.

U pitanju je višegodišnji ugovor što znači da Virtus planira da Trinkijeri bude predvodnik nove ere ovog kluba koja podrazumeva konstantno učešće u Evroligi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , uz novu arenu koja bi trebalo da bude izgrađena krajem naredne godine.

Trinkijeri će se tako posle jedne decenije vratiti da radi u italijanskoj košarci posle perioda tokom kojih je vodio grčki nacionalni tim, Uniks, Bamberg, Partizan i Bajern.

Andrea Trinchieri is close to a long term deal with Virtus Bologna. Source confirm.

— Nemanja Žorič (@zoric_nemanja) May 5, 2023

Kao njegov zamenik, već neko vreme navodi se Pablo Laso, koji bi, takođe, trebalo da predvodi tim ojačan finansijama od strane fudbalskog kluba.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.