TRAGEDIJA NA MUNDOBASKETU: Preminuo nakon meča sa Srbijom! FIBA se odmah oglasila

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2023, 11:04

TRAGEDIJA NA MUNDOBASKETU: Preminuo nakon meča sa Srbijom! FIBA se odmah oglasila

Svetska kuća košarke izjavljuje saučešće...

Nakon utakmice sa Srbijom u Manili (112:79), na putu za svoju domovinu, preminuo je fizioterapeut reprezentacije Domenikanske republike.

A post shared by FIBA Basketball World Cup (@fibawc)

- Ceo FIBA tim upućuje ljubav i iskreno saučešće timu Dominikanske republike i porodici timskog fizioterapeuta Bladimira Regalada koji je tragično preminuo dok je putovao kući sa Svetskog prvenstva. Počivaj u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << miru - stoji u objavi FIBA uz njegovu fotografiju na društvenim mrežama.

Podsetimo, Dominikanska republika je okončala takmičenje posle druge grupne faze i utakmice sa Srbijom. Košarkaši ove reprezentacije tada su i napustili Filipine, a fizioterapeut je na putu ka domovini iznenada preminuo.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tragedija na Mundobasketu: Nedavno “igrao” protiv Srbije, sada preminuo na putu sa SP

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Sep.2023

Fiba je odmah izrazila saučešće zbog smrti fizioterapeuta Dominikane Fizioterapeut Dominikanske Republike Bladimir Regaldo tragično je preminuo tokom puta sa Svetskog prvenstva. Njegovu smrt potvrdili su iz stručnog štaba Dominikanske Republike, kao i organizatori Mundobasketa. – Ceo tim FIBA...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.