TOPIĆ NIJE USPEO DA BUDE HEROJ: OKK Beograd je bio na pragu senzacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 10:24

TOPIĆ NIJE USPEO DA BUDE HEROJ: OKK Beograd je bio na pragu senzacije

FMP i Mega igraju u polufinalu šampionata Srbije.

Košarkaši FMP-a plasirali su se u polufinale Košarkaške lige Srbije. Oni su u poslednjem kolu grupne faze pobedili sa 84:82 OKK Beograd i tako izborili da izađu na megdan Megi, a bolji iz tog duela će sa Zvezdom odlučiti ko je šampion Srbije.

Kod tima iz Železnika je najefikasnji bio Aleksa Stepanović sa 13 poena, Bo Bič je ubacio 11, a Čarls Dženkins 10 poena.

Nikola Topić je predvodio poraženu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekipu sa 27 poena, Andrija Jelavić je dodao 18 poena i imao 11 skokova.

OKK je 20 sekundi pre kraja imao posed za prelazak u vođstvo, ali se Topić spetljao i izgubio je. Usledila je greška i sa druge strane, lopta se vratila u posed gostiju nakon čega je za tri iz velike udaljenosti pokušao Mihailo Mušikić, ali je promašio.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.