Izvor: HotSport.rs, 03.Jul.2015, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEO OTVORIO TEREN ZA NAJMLAĐE: Deco, imajte idole, moji su sinoć bili na balkonu!

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić imao je interesantnu poruku za mlade naraštaje koji će od danas moći košarku da igraju na terenima koje je on otvorio.

Miloš Teodosić je u saradnji sa kompanijom ‘Frikom’ i Košarkaškim savezom Srbije otvorio prvi u nizu terena namenjenih najmlađima u Zemunu. Teo je, naravno, ‘bio magnet’ za veliki broj mališana.
- Velika mi je čast što mogu da otvorim prvi od 40 terena koliko će >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Frikom u saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije, renovirati, srediti i otvoriti za svu decu i naravno za sve one koji vole i žele da igraju košarku. Mislim da smo mi stvarno sportska nacija i da ovakvih događaja treba da bude što više – rekao je Teodosić na otvaranju terena.
Teodosić je rekao da svako treba i ima svoje uzore, a da su njegovi sinoć imali reprizu premijernog balkona od 1995. godine, a verovatno je mnogim prisutnim mališanima i on sam veliki uzor u životu.
– Svi smo mi imali uzore, moji uzori su bili na balkonu Skupštine posle 20 godina. Svako od nas treba da da podršku i ovoj ogranizaciji i svakoj drugoj koja ima za cilj da decu izvedemo na pravi put – poručio je Teodosić.
The post TEO OTVORIO TEREN ZA NAJMLAĐE: Deco, imajte idole, moji su sinoć bili na balkonu! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.