Svi na plato kod Skupštine grada: Večeras svečani doček sportista!

Izvor: NaDlanu.com, 15.Sep.2014, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi na plato kod Skupštine grada: Večeras svečani doček sportista!

Za 20 sati zakazan je doček košarkarške reprezentacije, ženske streljačke reprezentacije i rvača koji su osvojili srebrne i zlatne medalje na svetskim takmičenjima.

Posle burne noći koju smo svi proveli prateći finale Mundobasketa i bodreći "orlove" u borbi protiv reprezentacije SAD, za večeras je zakazan svečani doček naših "srebrnih" sportista.

Iako su Amerikanci odneli pobedu, nisu pokazali sportski duh.

Članovi košarkaške >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << reprezentacije Srbije pozdraviće Beograđane sa terase Skupštine grada. U slučaju kiše i vremenskih nepogoda, svečani doček biće upriličen u zgradi Beogradske arene.

Tokom finala Svetskog kupa između Srbije i SAD, društvene mreže su "gorele" od komentara. Najburnije je bilo na Tviteru.

Dođite da pozdravimo vicešampione sveta u košarci, da čestitamo na velikom uspehu koji je postigla ekipa Aleksandra Đorđevića i da dočekamo žensku streljačku reprezentaciju Srbije, koju će predvoditi Jasna Šekarić, kao i rvača Davora Štefaneka, osvajača zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Taškentu.

ND
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.