Izvor: Piplmetar.rs, 13.Sep.2023, 02:31

Svetski šampioni u basketu „3 na 3“ biraju se 17. septembra u Beogradu

Globalno najveći basketaški turnir Red Bull Half Court doživeće svoje veliko finale u Beogradu

Foto: Promo


Nacionalni pobednici sa pet kontinenata i iz 25 zemalja okupljaju se 16. i 17. septembra 2023. na Svetskom finalu na Partizanovim terenima na Kalemegdanu, gde žele da budu krunisani u kraljeve „street“ igre 3×3!
Red Bull Half Court svetsko veliko finale odigrava se u Beogradu, u Srbiji – zemlji sa bogatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << košarkaškom kulturom, zemlji koja je iznedrila mnoge legendarne asove.
Sa više od 15.000 očekivanih učesnika u 2023. godini, Red Bull Half Court je globalno najveći basketaški turnir, a samo jedna ekipa iz ovog broja učesnika može biti svetski šampion, i to baš u Beogradu!
Japan, Filipini, Dominikana, Švedska, Egipat, Belgija, Italija, Turska, Kazahstan, Poljska, SAD, Emirati, Kuvajt, Australija… Nema kraja sveta u kom se ne igra basket i odakle nećemo najbolje videti u prestonici Srbije, posebnu notu finalnom turniru daje jubilej – 100 godina košarke u Srbiji.
Srbija je svog finalistu dobila 2. septembra u Novom Sadu, a ekipa koja će nas predstavljati je „Gardoš 3×3„.
Najbolje svetske ekipe gledaćemo 16. i 17. septembra pod zidinama Kalemegdana, ulaz će biti besplatan.
U narednom periodu čekaju te nove informacije o turniru Red Bull Half Court, koje možeš ispratiti na redbull.rs i instagram nalogu @redbullrs!
(Telegraf.rs/PR)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.