Suspendovani Vilijams želi nazad u Zvezdu (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2015, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suspendovani Vilijams želi nazad u Zvezdu (video)

Košarkaški klub Crvena zvezda dobio je ponudu da od januara obnovi saradnju sa svojim doskorašnjim plejmejkerom koji je suspendovan zbog korišćenja marihuane.

Aktuelni šampion Srbije mogao bi da nastavi saradnju sa Markusom Vilijamsom nakon što Amerikancu istekne suspenzija koja mu je izrečena nakon završetka prethodne sezone.

Doskorašnji plejmejker crveno-belih bio je pozitivan na marihuanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zbog čega mu je izrečena šestomesečna suspenzija, ali je očigledno voljan da nakon isteka kazne ponovo zaduži Zvezdin dres.

Menadžeri Markusa Vilijamsa predočili su predstavnicima Crvene zvezde ovakvu ideju a izgleda da su na Malom Kalemegdanu spremni da prihvate "rekovalescenta" ali pod uslovima koje šampion Srbije postavi.

Markus Vilijams bio je motor pokretač Crvene zvezde u prethodnoj sezoni a zajedno sa Bobanom Marjanovićem činio je osovinu koja je mlela protivnike u Evroligi i regionalnom šampionatu.

Bivšem plejmejkeru Nju Džersija i Golden Stejta ugovor sa Zvezdom istekao je po završetku minule sezone, a igrajući za crveno-bele Vilijams je u Evroligi prosečno postizao 9.7 poena i beležio 6.1 asistencija.


Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.