Subotić nije više trener Budućnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2019, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotić nije više trener Budućnosti

Košarkaški klub Budućnost iz Podgorice sporazumno je raskinuo saradnju sa trenerom Slobodanom Subotićem zbog poraza od Arke u Evrokupu.

Bez obzira na trijumf nad Crvenom zvezdom u Beogradu (89:81) u ABA ligi pre samo pet dana, Subotić odlazi nakon sve tri izgubljene utakmice u Evrokupu.

"Imajući u vidu da Upravni odbor i trener Subotić dele zajednički stav da je ekipi potrebna promena koja će vratiti klub na pobednički kolosek i nastavak sezone Evrokupa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << složili smo se da je u ovom trenutku sporazumni raskid najbolje rešenje. Sa Slobodanom Subotićem je bilo divno sarađivati. Budućnost neće zaboraviti sjajnu pobedu u Beogradu protiv Crvene zvezde", navodi se na sajtu kluba iz Podgorice.

Subotić se na klupi Budućnosti zadržao samo četiri meseca, odnosno sedam zvaničnih utakmica.

Kako su preneli crnogorski mediji, izvesno je da će ekipu privremeno preuzeti dosadašnji Subotićev asistent Petar Mijović, pod čijim vođstvom su Podgoričani prošle sezone osvojili domaće prvenstvo.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.