Stotka Srbije za Rio: Košarkaši na OI!

Izvor: Prva.rs, 10.Jul.2016, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Stotka" Srbije za Rio: Košarkaši na OI!

Ekipa Aleksandra Đorđevića je u finalu deklasirala selekciju Portorika rezultatom 108:77 i ostvarila veliki uspeh, pošto će Srbija prvi put nastupiti na Igrama u košarci kao samostalna država.

Kvalifikacioni turnir naša slekcija je odigrala perfektno, ostvarila je maksimalan učinak, a uz to je i oduševila ljubitelje košarke sjajnom igrom. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << />U duelu sa Portorikom nije bilo nikakve dileme.
Gosti su poveli sa 3:0 i to je bilo prvi i poslednje njihovo vođstvo. Usledio je ’uragan’ i serija 24-0 koja je praktično i odlučila pobednika. 
O detaljima utakmice obavestite se OVDE

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Javio se Bobi, hoće da ide u Rio! Da li su to već počeli pritisci na Đorđevića?

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jul.2016

Samo dan posle plasmana Srbije na Olimpijske igre u Rio, počeli su lagani pritisci na selektora Srbije Aleksandra Đorđevića...Selektor je istakao da će svih 16 igrača koji su i bili u konkurenciji za kvalifikacioni turnir ostati na okupu i za Rio te da neće biti poziva novim igračima. To znači...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.