Stefanović posle pobede nad Fincima: Danas svi igraju košarku

Izvor: B92, 23.Jul.2023, 23:39

Stefanović posle pobede nad Fincima: Danas svi igraju košarku

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, uzrast do 18 godina, Nenad Stefanović, sumirao je drugu pobedu svog tima na Evropskom prvenstvu u Nišu.

Srbija je, posle Češke, ubedljivo pobedila i Finsku, doduše ne onako superiorno kao što je to bilo dan ranije ali svakako sigurno i autoritativno (96:72).

Činjenica da je naš tim imao tek pet poena razlike sredinom poslednje deonice dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najbolje govori o tome da ovo ipak nije bio lak posao za naše nade.

Stefanović je upravo to i konstatovao:

"Čestitam momcima na pobedi. Definitivno, pobeda od juče velikom razlikom je malo i neku pogrešnu sliku stvorila. Verujem da i oni čitaju medije. Pa taman da svi malo spustimo loptu. Videli smo danas staru floskulu, da svi igraju košarku. Nije bilo lako, ali pobedili smo i idemo dalje".

Sledeći rival je Slovenija koja je, kao i Srbija, zabeležila obe pobede u prva dva kola u Grupi C.

"Pozivam publiku da dođe da nas podrži. To je meč za prvo mesto u grupi, samim tim i lakši put dalje. Moramo da odigramo mnogo bolje nego danas. Slovenci su odlična ekipa, nadam se da će tako i biti".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.