Šruder predvodi Nemce na Mundobasketu

Izvor: B92, 01.Avg.2019, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šruder predvodi Nemce na Mundobasketu

Henrik Redl, trener košarkaške reprezentacije Nemačke, saopštio je spisak od 16 košarkaša na koje računa u pripremama za Svetsko prvenstvo u Kini.

Spisak predvodi košarkaš Oklahome Denis Šruder, a od NBA imena tu su još Danijel Tajs, Pol Zipser, Maksi Kleber i Mo Vagner.

Na njemu se još nalaze: Maodo Lo, Isak Bonga, Andreas Obst, Ismet Akpinar, Džošiko Saibu, Nils Gifaj, Robert >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bencing, Karim Jalov, Danilo Bartel, Johanes Fohtman i Johanes Timan.

Na spisku se ne nalazi Tibor Plajs, koji je odbio da ovo leto posveti reprezentaciji Nemačke.

"Ne plašimo se nikoga. Možemo da se takmičimo protiv bilo koje reprezentacije. Imamo mnogo samopouzdanja", rekao je Redl.

Velike reči za ovaj sastav imao je i legendarni Dirk Novicki.

"Ovo je najpopunjeniji sastav koji je Nemačka ikada imala", kazao je Dirk.

Nemačka će u Kini igrati u grupi sa Francuskom, Jordanom i Dominikanskom Republikom. Mundobasket na programu je od 31. avgusta do 15. septembra.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

I NOVICKI JE FASCINIRAN TIMOM: NBA zvezde PREDVODE Pancere na Mundobasketu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2019

Nemci nikad jači...Henrik Redl, selektor košarkaške reprezentacije Nemačke, saopštio je spisak od 16 igrača na koje računa za predstojeći Mundobasket koji se održava u Kini od 31. avgusta do 15. septembra. Pancere predvodi bek Oklahome, Denis Šruder, a od NBA igrača tu su još Danijel Tajs,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.