„Srpsko kolo“ u Istanbulu

Izvor: Danas, 10.Maj.2012, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Srpsko kolo“ u Istanbulu

Završna klupska košarkaška smotra u najelitnijem takmičenju počeće večeras polufinalnim susretima. Umivena hala „Sinan Erdem“ u Istanbulu ugostiće krem i šlag evropske košarke. Na parket će prvo izaći ruski tim snova CSKA i Panatinaikos, zvanični šampion Evrope (17.00, Sportklub), a zatim košarkaši Barselone i Olimpijakosa (20.00, Sportklub). Iako bez naših klubova, u epicentru spektakla biće i srpski igrači, a naročito treneri. Sva četiri tima imaće u svojim redovima i srpske protagoniste. Najveći među njima svakako je Željko Obradović, arhitekta atinskog čuda, koji će u Istanbulu pokušati da se domogne devete zvezdice, a ukupno šeste sa Panatinaikosom.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

EL: CSKA – Panatinaikos, Barselona – Olimpijakos

Izvor: BanjalukaLive.com, 11.Maj.2012, 16:44

Polufinalnim utakmicama u dvorani "Sinan Erden" u Istanbulu ovosezonska Evroliga dolazi do same završnice. Igrački i rezultatski gledano četiri najjača tima su se plasirala u polufinale, a utakmica aktuelnog vladara Starog kontinenta i najskupljeg tima Evrope, Panatinaikos CSKA, sa pravom se naziva...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.