Srpski Barkli – ovako je igrao Deki VIDEO

Izvor: B92, 18.Jan.2024, 15:06

Srpski Barkli – ovako je igrao Deki VIDEO

Srpski košarkaški trener Dejan Milojević preminuo je u 47. godini života od posledica srčanog udara.

Vest se brzo pronela širom sveta, a iako je prvobitno javljeno da je njegovo zdravstveno stanje stabilno, ipak nije uspeo da preživi.

Veliki trag ostavio je u Partizan i postao najbolji igrač NLB lige i nekoliko puta najkorisniji igrač kola u Evroligi.

Sa Partizanom je osvojio dve titule prvaka Srbije i Crne Gore. Izabran je za najboljeg igrača Jadranske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lige i za najboljeg igrača SCG u sezoni 2003/04.

Njegove dobre partije neće biti zaboravljene, posebno u Evroligi, zbog čega je takmičenje napravilo poseban video namenjen najboljim potezima Dejana Milojevića u elitnom takmičenju.

Milojević je poneo i laskavo priznanje u finalu šampionata 2006. godine protiv Crvene zvezde, kada je u trećoj utakmici ubacio 25 poena uz 11 skokova i sedam asistencija.

Posebno je za pamćenje i njegova utakmica za Partizan protiv Olimpijakosa u Evroligi, gde je ubacio 35 poena i zabeležio 14 skokova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.