Srpkinje na ulazu dočekuju navijače Liona

Izvor: Sportal.rs, 24.Nov.2014, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinje na ulazu dočekuju navijače Liona

Ženski košarkaški klub Lion odao je priznanje treneru kluba, Marini Maljković, kao i igračicama Milici Dabović i Marini Marković.

Lion je odlučio da ukrasi dvoranu “Mado Bone” posterima svojih igračica, a uz glavni ulaz nalaze se velike fotografije upravo Maljkovićeve, Dabovićeve i Markovićeve. Marina Maljković, koja je takođe i selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije, sa velikim uspehom vodi Lion već drugu sezonu u nizu.

Lion je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << u prethodnom kolu ovog vikenda zabeležio i prvu pobedu u gostima ove sezone kada je savladana ekipa Kot  d’Opal sa 80-74. Lion u utorak igra u šesnaestini finala Kupa Francuske protiv drugoligaša Grafenštadena.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.