Srbiji doneo svetsko zlato, izašao iz košarke i danas se bavi NAJBIZARNIJOM profesijom koju možete zamisliti! A nije jedini (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2023, 18:51

Srbiji doneo svetsko zlato, izašao iz košarke i danas se bavi NAJBIZARNIJOM profesijom koju možete zamisliti! A nije jedini (FOTO)

Nekadašnji centar pomaže drugima u najvažnijim, životnim borbama.

Po okončanju profesionalne igračke karijere, većina sportista ostane u sportu. Svedoci smo da godinama unazad nekadašnji igrači mahom postaju treneri ili sportski funkcioneri u nekom od klubova ili saveza.

Mali je broj onih koji potpuno napuste sport i po završetku karijere sasvim promene profesiju. Nekadašnji košarkaš Dejan Koturović postao je jedna od najneobičnijih ličnosti srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sporta kada je pre nekoliko godina otkrio kako je košarku zamenio izučavanjem psihologije i blagotvornog dejstva biljaka na organizam.

Opterećen povredama i različitim pritiscima koje nosi profesionalno bavljenje sportom odlučio se da se posveti sebi i isproba sve što nudi alternativna medicina...

Istinski ljubitelji košarke dobro se sećaju da je popularni Kotur bio član prve petorke Jugoslavije koja je srušila američki drim tim 2002. godine i zatim pokorila planetu na šampionatu u Indijanapolisu. Karijera mu je išla uzlaznom linijom do povrede zbog koje je prerano okačio patike o klin.

U jednom trenutku sve se srušilo i Dejan Koturović je težak životni period pregurao isključivo zahvaljujući alternativnoj medicini.

Pronašao je alternativne metode lečenja, pre svega duše, koje je potom prigrlio i prihvatio kao lični put i izazov. Zainteresovao se za egzotične biljke Amazona i Južne Afrike koje su koristila još tamošnja plemena.

Obučio se u ovim oblastima i postao šaman koji je svoj život posvetio lečenju drugih, a posebno onih koji traže izbavljenje od bolest zavisnosti...

Podsećanja radi i nekadašnji fudbaler Partizana Taribo Vest takođe se po okončanju igračke karijere okrenuo alternativnoj medicini.

Takođe je kao Koturović postao šaman koji pomaže ljudima širom sveta da pobede u svojim najtežim i najizazovnijim bitkama.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.