Sportska subota RNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sportska subota RNS

NOVI SAD - Sportski program, kako na terenima, tako i u emisijama Radio Novog Sada, ovog će vikenda obeležiti, uglavnom košarka i fudbal. Centralni deo emisije „Sportska subota", koja će od svog prvog aprilskog izdanja pa sve do jeseni počinjati u 14 časova biće, kao i u proteklih nekoliko decenija, posvećen prenosima mečeva elitne grupe domaćeg fudbalskog šampionata.

Pet od šest utakmica dvadeset četvrtog kola Meridijan superlige počeće u 15 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << časova i 30 minuta.

FK Vojvodina, posle pobede nad Hajdukom putuje u Kruševac na megdan Napretku.

U Zrenjaninu igraju Banat, kojeg će voditi novi trener Ljubinko Drulović i hit tima prvenstva, Mladost iz Lučana.

U istom terminu se sastaju Bežanija - Smederevo i OFK Beograd - Čukarički.

U 17 časova i 30 minuta počinje poslednji ovogodišnji prvenstveni večiti derb Crvena Zvezda - Partizan, koji se igra na stadionu Partizana.

Košarkaši Partizana uveče će igrati majistoricu četvrtfinala evrolige u Španiji protiv Taukeramike i neće nastupiti u meču protiv FMP-a u prvom kolu Swislion superlige koja počinje ovog vikenda i u kojem će se za titulu i mesta u evrokupovima boriti i tri vojvođanska košarkaška tima.

Vojvodina i Hemofarm sastaju se već u prvom kolu dok Lionsi dočekuju Borac.

Igraće i Vizura i Crvena Zvezda.

Pratićemo nastupe stonotenisera Srbije, koji se u Nantu bore za olimpijske vize a neće izostati ni stalne rubrike posvećene Košarci, Rukometu, Borilačkim sportovima....

Sportska subota Radio Novog Sada traje od 14 do 20 časova, a sportski pregled u nedelju od 19 - 20 časova.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.