Split gostuje Zvezdi – u mislima stečaj

Izvor: B92, 23.Sep.2021, 22:19

Split gostuje Zvezdi – u mislima stečaj

Košarkaški klub Split mogao bi da se nađe u velikim problemima, pošto im je lokalna vlast, za sada, uskratila finansiranje.

Gradsko veće je odbilo predlog kluba da se u naredne dve godine Split finansira sa po sedam miliona kuna (935.000 evra) po sezoni.

Direktor Splita Edo Blažević je lično predlog finansiranja prosledio vlastima, ali većina ga nije usvojila.

"Ako bi izostalo finansijsko ulaganje u KK Split onako kako je predloženo, to >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi taj košarkaški klub guralo u stečaj. Ali ja verujem da do toga neće doći i da će se to rešiti na nekoj od narednih sednica Gradskog veća", rekao je Blažević i dodao:

"Lično sam nakon glasanja razgovarao s gradonačelnikom Puljkom i on mi je rekao kako će seproblem ulaganja u KK Split rešiti, pa sam i ja optimista da će tako i biti."

Split u petak od 20.00 gostuje Crvenoj zvezdi u prvom kolu ABA lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.