Spisak Igora Kokoškova: Prva zvezda Majamija, Luka Dončić, Rendolf iz Reala, bivši zvezdaš i partizanovac...

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2017, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spisak Igora Kokoškova: Prva zvezda Majamija, Luka Dončić, Rendolf iz Reala, bivši zvezdaš i partizanovac...

Ovakva Slovenija, reklo bi se, može mnogo...

Kompletiraju se polako spiskovi svih učesnika predstojećeg Evrobasketa. Danas smo imali priliku da vidimo sa čim raspolažu Francuzi, uz Špance i nas jedni od glavnih favorita, a svoje adute posle toga javnosti je predstavio i selektor Slovenije Igor Kokoškov. 

Srpski stručnjak udarnu snagu ima u ponajboljem košarkašu Majamija Goranu Dragiću (verovatno poslednji put u dresu s nacionalnim grbom) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << , najvećeg talentu evropske košarke Luki Dončiću i naturalizovanom Amerikancu Entoniju Rendolfu. Tu se još izdavajaju nekadašnji igrači Crvene zvezde i Partizana Jaka Blažič i Edo Murić.

Skariolo odabrao 11 Španaca za Evrobasket

Spisak Italije za Evrobasket: Mesina i zvanično precrtao Barnjanija i Đentilea

Podsetimo, Slovenija će s etakmičiti u grupi A sa selekcijama Finske, Grčke, Francuske, Poljske i Islanda.

Evo kompletnog šireg spiska Slovenaca:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Slovenačka teška artiljerija za Evropsko prvenstvo: Dragić, Dončić, Rendolf…

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2017

Selektor slovenačke košarkaške reprezentacije Igor Kokoškov saopštio je spisak od 18 igrača na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo...Na prvi pogled, "dežela" dugo nije bila ovako dobro i kvalitetno popunjena...Kokoškovu se odazvao as Majamija Goran Dragić, na spisku je i senzacionalni...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.