Spavala sa skoro celim Holivudom

Izvor: Press, 02.Feb.2013, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spavala sa skoro celim Holivudom

Četrdesetogodišnja Keri Rihart, po zanimanju maserka, napisala je do sada 500 stranica o noćima koje je provela sa različitim američkim zvezdama. 
"Spremite se jer je spisak dugačak. Golfer Tajger Vuds, britanski glumac Džad Lou, Robi Vilijams, košarkaške legende Čarls Barkli i Majkl Džordan, pa onda Mik Džeger, Džek Nikolson, ali i nekoliko žena Paris Hilton, Lindzi Lohan, Kim Kardašijan u Britni Spirs", izjavila je ova maserka.
Lepa plavuša koja se skoro dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << decenije zabavlja po žurkama po Los Anđelesu i Las Vegasu izjavila je za medije da će sve što joj se dešavalo tokom tih ludih noći detaljno opisati.
Javnost je Keri upoznala posle žurke sa princem Harijem, koji se tada skinuo go i plesao sa njom oko stola za bilijar. 



Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.