Španski kralj dočekao šampione sveta

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španski kralj dočekao šampione sveta

Španski kralj Felipe Šesti i hiljade navijača dočekali su nove svetske šampione, košarkašku reprezentaciju Španije.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kanalu.
Reprezentativci su na prijemu u Madridu pokazali trofej kralju Felipeu Šestom i kraljici Leticiji, a kapiten Rudi Fernandes okačio je kralju zlatnu medalju oko vrata pre fotografisanja. Španski košarkaši su zatim otvorenim autobusom prošli ulicama Madrida i otišli na doček, gde su ih pozdravili navijači.
Španija je u nedelju osvojila Svetsko prvenstvo u Kini, pobedom protiv Argentine 95:75. To je druga titula svetskog šampiona za Španiju, posle 2006. godine.
Španski mediji preneli su da je nedeljno finale Svetskog prvenstva najgledanija košarkaška utakmica u istoriji Španije.

The post Španski kralj dočekao šampione sveta appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.