Sjajan povratak Teodosića na teren

Izvor: RTS, 07.Okt.2019, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajan povratak Teodosića na teren

Srpski košarkaški internacionalac Miloš Teodosić vratio se na teren posle oporavka od povrede i predvodio svoj Virtus iz Bolonje do pobede nad Venecijom od 75:70, u derbiju trećeg kola italijanskog prvenstva.
Iskusni plejmejker je od svog prvog minuta na parketu predvodio tim, a imao je i ključnu ulogu u finišu utakmice, kada je njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tim načinio preokret za pobedu u meču.

Utakmicu je završio kao najefikasniji igrač meča sa 22 postignuta poena i sedam asistencija.
Ovo je bila prva Teodosićeva utakmica posle povrede koju je zadobio na pripremama sa reprezentacijom Srbije pred Svetsko prvenstvo u Kini ove godine.
Savladavši Veneciju u derbiju trećeg kola italijanskog prvenstva sa 75:70, Virtus je nastavio seriju pobeda u novoj sezoni i nalazi se na prvom mestu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Povratak u stilu: Teodosić sjajan u debiju za Virtus (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2019

Srpski košarkaški internacionalac Miloš Teodosić vratio se na teren posle oporavka od pobede i predvodio svoju Virtus Bolonju do nove pobede nad Venecijom sa 75:70 u derbiju trećeg kola italijanskog prvenstva. Ovom pobedom u derbiju Virtus je nastavio seriju pobeda u novoj sezoni...Naš iskusni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.