Simanić: Igram najbolju košarku u karijeri VIDEO

Izvor: B92, 03.Jan.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simanić: Igram najbolju košarku u karijeri VIDEO

U timu Crvene zvezde na meču sa Limožom (83:71), dobru igru prikazao je i Boriša Simanić.

Krilni centar crveno-belih je susret završio sa 11 postignutih poena i može se reći da je bio jedan od najzaslužnijih za konačan trijumf ekipe Milana Tomića.

Simanić kaže da je bilo vaoma važno startovati pobedom u Top 16 fazi Evrokupa.

"Dobro otvaranje Top 16 faze Evrokupa. Držali smo utakmicu 40 minuta pod kontrolom. Opet, imali smo taj mali pad >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u trećoj četvrtini, što nam se dešava i to moramo da popravimo. Generalno, dobra utakmica za nas", izjavio je Simanić.

Čini se da je Simanić trenutno jedan od miljenika navijača Crvene zvezde. Uvek se trudi da da sve od sebe, navijači to umeju da cene.

"Dajem sve od sebe, dobio sam šansu i hvala treneru zbog toga. Trudim se maksimalno, nastaviću da dajem sve od sebe. Da, imam taj osećaj da trenutno igram najbolju košarku u karijeri. Mnogo mi znači podrška publike i saigrača", rekao je Simanić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.