Gotovo: Sikma u Olimpijakosu

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 17:41

Gotovo: Sikma u Olimpijakosu

Košarkaški klub Olimpijakos je posle propalih pregovora sa Nikolom Mirotićem odlučio da u svoje redove dovede Luka Sikmu.

Sikma je iskusan evroligaški igrač koji je proteklih šest godina nastupao za ekipu Albe.

Amerikanac ima 34 godine i trenutno je slobodan igrač, a sjajnu evropsku karijeru mogao bi da zaokruži igranjem za jedan od najboljih klubova na "Starom kontinentu".

Proglašen je za MVP Evrokupa 2019. godine. kada je tim iz Berlina doveo do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << titule, sam toga tri puta je bio osvajač Bundeslige.

Kako javlja SDNA, ali i drugi grčki mediji, Olimpijakos se dogovorio sa Lukom Sikmom i platiže mu 800.000 dolara godišnje da bude u timu umesto Saše Vezenkvoa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.