Sesar: Treba da pobedimo Kipar

Izvor: B92, 25.Feb.2024, 14:59

Sesar: Treba da pobedimo Kipar

Selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske Josip Sesar rekao je posle poraza njegove ekipe od Francuske da njegovi igrači nisu bili dovoljno agresivni.

Francuska je na otvaranju kvalifikacija za Eurobasket 2025. godine savladala reprezentaciju Hrvatske sa 73:61

"Bila je to teška i fizički zahtevna utakmica, to su većinom evroligaški igrači. Pripremali smo neke stvari, međutim oterali su nas na 10 metara od koša i nismo dobili tu dubinu u igri tokom celog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << susreta. Imali smo neke momente koje nismo iskoristili, nismo pogađali“, rekao je Sesar i dodao:

"Na primer, u drugoj četvrtini kad su otišli na 10 razlike imali smo tri ili četiri otvorena šuta za tri poena, koja nismo pogodili. Na kraju opet tri poseda pri rezultatu 66:59. Malo sam razočaran prevelikom razlikom od 12 poena. Šta je tu je“.

Hrvatska će u sledećoj utakmici kvalifikacija igrati protiv reprezentacije Kipra.

"Zaslužena pobeda Francuske. Mislim da nismo loše igrali, ali nismo dobro odgovorili na njihovu agresivnost. Tu smo izgubili neke lopte, pa su došli do laganih poena i posle smo celu utakmicu pokušavali da priđemo, ali nije bilo ni sreće, ni preciznosti. Idemo dalje, okrećemo se utakmici protiv Kipra, tu treba da pobedimo“, rekao je Roko Badžim, reprezentativac Hrvatske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.