Sale Đorđević: Srbija jedan od favorita na Mundobasketu VIDEO

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 21:02

Sale Đorđević: Srbija jedan od favorita na Mundobasketu VIDEO

Proslavljeni reprezentativac i bivši selektor Srbije Aleksandar Đorđević dobio je košarkaški teren na Novom Beogradu.

Tom prilikom je sa prisutnim novinarima pričao o najaktuelnijoj temi u svetu košarke, a to je Mundobasket na kom će Srbija i Kina koju predvodi biti u istoj grupi.

"Biće veoma teško, Srbija je jedan od favorita. U našoj grupi apsolutno, a mislim i na celom takmičenju. Spremićemo se najbolje što možemo da pariramo jednoj izuzetno jakoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbiji", rekao je Sale Đorđević.

"Već je izgovorena i prema tim igračima. Dostizanje vrhunskih rezultati u košarci nema bez toga, vatra u srcu mora da postoji kod svakog igrača kada kroči na teren, ali pre svega je potrebna glava puna mira. Na meni je da tu glavu ispunim nekim određenim znanjem i da ih spremim sa tim žarom izađu na terenu. Svakog dana se trudimo da napredujemo i to je cilj svih nas trenera prema grupi koju treniramo", poručio je Đorđević.

Istakao je da mu veoma prija rad sa Jao Mingom, koji je predsednik Košarkaškog saveza Kine, kao i da zajedno razmenjuju iskustva kako bi uzdigli kinesku košarku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SALE CENI ORLOVE: Srbija jedan od favorita na Mundobasketu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023

Sada predvodi selekciju Kine...Selektor reprezentacije Kine Aleksandar Saša Đorđević govorio je o predstojećem Mundobasketu...Kina će biti u grupi sa Srbijom, u kojoj se nalaze Portoriko i Južni Sudan...- Biće veoma teško, Srbija je jedan od favorita. U našoj grupi apsolutno, a mislim i na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.