SVI DANAS IGRAJU KOŠARKU: Lazić PECNUO Partizan nakon plasmana u finale!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 21:13

"SVI DANAS IGRAJU KOŠARKU": Lazić PECNUO Partizan nakon plasmana u finale!

Zvezda čeka rivala...

Crvena zvezda je uspela da se plasira u finale Kupa Radivoja Koraća, savladala je u prvom polufinalu ekipu Čačka 94. Kapiten Branko Lazić ističe da je ekipa bolje odigrala nego u četvrtfinalu.

- To je bio jedan mali cilj, da se plasiramo u finale. Imamo dovoljno vremena da se odmorimo i pripremimo. Bolje smo odigrali nego prekjuče. Imaćemo sutra trening gde ćemo se spremati - istakao je Lazić.

Ne smatra da je Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << siguran protivnik u finalu.

- Ne znam, videćemo. Bilo je dosta iznenađenja. Svi igraju košarku danas. U svakom slučaju, ko god da bude, Vojvodina ili Partizan, na nama je da odbranimo to - rekao je Lazić.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.