ŠTA ĆE DA KAŽU HRVATI? Evo kako je FIBA čestitala rođendan selektoru “orlova” (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA ĆE DA KAŽU HRVATI? Evo kako je FIBA čestitala rođendan selektoru “orlova” (VIDEO)

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević danas slavi 52. rođendan. Čestitke stižu sa svih strana. I Svetska košarkaška federacija (FIBA) uputila je čestitke nekada velikom košarkaškom asu, danas uspešnom treneru.
Kvota u kladionici MaxBet da će Srbija da bude šampion sveta je 5.25. Mundobasket počinje u subotu.
Kao lajtmotiv je bila čuvena trojka protiv Hrvatske na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Evropskom prvenstvu 1997. godine. Hrvati su vodili, loptu je uzeo Sale Nacionale… Ostalo je sve istorija. Lopta je ušla kao kap za veliki trijumf i slavlje tada reprezenracije SR Jugoslavije koja je na tom šampionatu Evrope odbranila krunu iz Atine dve godine ranije.
Kako li će na objavu da reaguju Hrvati? “Kockaste” bole porazi od Srbije. Za 24 godine nijednom nas komšije nisu pobedile. Poslednji put “orlovi” su bili bolji od Hrvatske na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru pre tri godine.
Podsetimo, Mundobasket počinje u subotu, a Srbija je posle SAD najveći favorit za zlato. Naša reprezentacija je evropski, svetski i olimpijski vicešampion.
Do you remember this game-winner? 🤔 Happy Birthday to living legend and @KSSrbije 🇷🇸 NT coach @CoachDjordjevic! 🎈 #EuroBasket pic.twitter.com/QpAbZiDxMz
— FIBA EuroBasket (@EuroBasket) August 26, 2019


The post ŠTA ĆE DA KAŽU HRVATI? Evo kako je FIBA čestitala rođendan selektoru “orlova” (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

HRVATI ĆE DA PUKNU OD MUKE: Pogledajte ORIGINALNU čestitku za rođendan Saletu Đorđeviću (VIDEO)

Izvor: Kurir, 26.Avg.2019

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević danas slavi 52. rođendan, pa je na pripremama za Mundobasket u Kini dobio tortu, a od FIBA Evrope neobičnu čestitku.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.