SRBIJA DOBIJA NOVU KOŠARKAŠKU ZVEZDU: Sin ljubimca Grobara je visok 216 cm i PRIJAVIO se na DRAFT

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 10:31

SRBIJA DOBIJA NOVU KOŠARKAŠKU ZVEZDU: Sin ljubimca Grobara je visok 216 cm i PRIJAVIO se na DRAFT

Veliki potencijal.

Srbija bi uskoro mogla dobiti novu veliku košarku zvezdu. To je sin legendarnog centra Partizana Slaviše Koprivice (šampion Evrope sa crno-belima 1992.), Balša. On je sa selekcijom Srbije do 18 godina osvojio šampionat Evrope 2017. godine, a sada je objavio da će učestvovati na narednom NBA draftu.

A post shared by Balša Koprivica (@balsa_koprivica)

Balša Koprivica (20) nastupa za Florida Stejt visok je 216 centimetara, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a još od srednje škole je u Americi. Upravo je odigrao drugu sezonu na Floridi i prosečno je imao 91, poena i 5,6 skokova po utakmici.

Koledž za koji igra koji je napravio legendarnog Sema Kasela, ali i mnoga druga poznata imena u SAD poput Malika Bizlija, Ala Torntona, Krisa Singltona, Džonatana Ajzaka, Tonija Daglasa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.