Izvor: HotSport.rs, 21.Jan.2016, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK IZ FRANCUSKE: Stop Vujoševiću!

Limož će biti lišen pomoći trenera u domaćem prvenstvu bar do 2. februara.

Slave navijači Limoža Duška Vujoševića. Tek što je došao u Francusku rasturio je u Evrokupu Valensiju, tim koji je u Španiji bez poraza. Dočekan je tada iskusni stručnjak kao bog, ali je brzo usledio šok. Naime, Košarkaški savez Francuske odbio je zahtev Limoža da se Vujoševiću izda licenca za rad. Tako najtrofejniji trener u istoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizana neće moći da vodi “zelene” u domaćem prvenstvu.
Vujošević ima diplomu trenera iz Srbije. Klub je podneo zahtev Ministarstvu sporta za izjednačavanje diploma da bi mogao da vodi ekipu u Kupu i prvenstvu – saopštio je Limož.
Komisija za izdavanje licenci će ponovo zasedati 2. februara, a do tada će ekipu na klupi predvoditi pomoćnik Bertan Parvo.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević ne može da ustaje sa klupe

Izvor: B92, 21.Jan.2016

Trener Limoža Duško Vujošević neće moći da vodi tu ekipu u meču Kupa Francuske, sve dok njegova diploma ne bude izjednačena sa tamošnjim propisima...Kako se navodi na sajtu Limoža, klub je podneo sve neophodne zahteve Ministarstvu sporta za izjednačavanje diploma, kako bi Vujošević mogao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.