SLUKAS JE SAMO POČETAK: PAO zadaje još teži udarac Olimpijakosu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 17:32

SLUKAS JE SAMO POČETAK: PAO zadaje još teži udarac Olimpijakosu

Stiže novo pojačanje.

Prelazak Kostasa Slukasa iz Olimpijakosa u Panatinaikos definitvno je tema dana u evropskoj košarci. PAO je zadao težak udarac ljutom rivalu, ali kako stvari stoje tu se neće zaustaviti. Zeleni sa Glifade žele da dovedu i Nikolu Mirotića za koga se verovalo da će u Pirej.

Nije nikakva tajna da Olimpijakos želi Nikolu Mirotića i da su obavili pregovore sa ovim košarkašem, ali prema poslednjim informacijama bi Mirotić mogao da ode u Atinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali u onaj zeleni deo i poput Slukasa obuče dres Panatinaikosa.

I’m told Panathinaikos BC are gunning for extremely high end weaponry as they would love to see star PF Nikola Mirotic wearing the green uniform. Reminder that Monaco and Olympiacos are also after him.

— Moses (@MosesB1) July 8, 2023

Ovo bi mogao da bude drugi udarac za Olimpijakos u istom mesecu i od strane ljutog rivala, pa se čini da nas čeka izuzetno zanimljivo leto.

Pojedini mediji pisali su i da su Crvena zvezda i Partizan takođe zainteresovani za Nikolu Mirotića, kao i Monako i nakon interesovanja iz Grčke čitava stvar postaje dodatno interesantna.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Sofija Balbi, supruga Luisa Suareza
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.