SKENER MAXBETSPORTA Srbija nema slabu tačku, doktorat Bjelice i Jovića

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKENER MAXBETSPORTA Srbija nema slabu tačku, doktorat Bjelice i Jovića

Ništa novo posle pobede Srbije nad Portorikom. Četvrtfinale za izabranike Aleksandra Đorđevića je na vidiku. Potrebno je samo odraditi posao sa Španijom. Naravno to će biti ubedljivo najozbiljniji protivnik do sada, ali se čini da u ovom momentu slaba tačka u timu Srbije ne postoji.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,50 na pobedu Rusije protiv Škotske u kvalifikacijama za EURO 2020.
Time ćemo se baviti u ovom skeneru. Ova utakmica je donela neka nova imena koja >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << su iskočila u prvi plan što posebno raduje sve ljubitelje košarke.
Selektor Đorđević je kombinovao petorke sa jasnim ciljem da odmori Bogdana Bogdanovića i Nikolu Jokića.
Stefan Birčević – Najbolja partija do sada. Za 13 minuta, krilni centar je ubacio 12 poena. Pokazao je da može da raširi protivniče obdrane i bude još jedna pretnja u napadu “orlova”. Uz to sjajno se snalazio u skoku iako je jasno da Portoriko nema šta da traži protiv naših visokih igrača – OCENA 8.
Nemanja Bjelica – Forma polako raste, što znači da se protivnicima Srbije crno piše u nastavku šampionata. Nemanja Bjelica je protiv Portorika sve radio na parketu, ali je ovoga puta bio izuzetno raspoložen kada su koševi u pitanju. Za 17 minuta na parketu imao je 18 poena, šest skokova i tri asistencije – OCENA 9,5.
Bogdan Bogdanović – Nije ovo bila njegova utakmica. Došlo je vreme da se odmori u prepusti ulogu lidera drugom igračima. Nije bilo potrebno da naš bek zapinje pošto je razlika u kvalitetu bila astronomska. Bogdan je meč završio sa pet poena i pet asistencija – OCENA 6.
Marko Gudurić – Najzad partija kakva se od Marka očekuje. Baš se ovo očekuje od njega. Da odmori Bogdanovića, da odirga hladnokrvno i precizno. Upravo je takav bio protiv Portorika. Za 20 minuta je ubacio 10 poena – OCENA 8.
Nikola Jokić – Rutina. Ponovo sa “pola gasa” i ponovo maestralno. Još uvek Jokić ne želi da se umara. Sada je upisao dabl-dabl učinak sa 14 poena i 10 skokova. Fantastično – OCENA 9.
Stefan Jović – Malo se priča o plejmejkeru Srbije na ovom šampionatu. Iz senke je došao do prvog pleja i posao radi skoro bez greške. Zato smo sada odlučili da ga pohvalimo na sva usta. Za 20 minuta je imao samo dva poena, ali nije to bitno. Njegove asistencije ostavljaju bez daha, a imao ih je devet – OCENA 9.
Vladimir Lučić – Svaku utakmicu Lučić igra sa istim intenzitetom. Protivnik nije bitan, krilni igrač Srbije uvek grize. Tako je bilo i protiv Portorika. Imao je četiri poena i šest skokova – OCENA 7,5.
Boban Marjanović – Komično je bilo gledati šta Boban Marjanović radi protivnicima. Kao deca su Portorikanci izgledali pored srpskog gorostasa koji je za 16 minuta ubacio isto toliko poena. Međutim moramo da pohvalimo i njegove asistencije koje su zaista bile izvanredne. Vrhunska partija – OCENA 8,5.
Vasilije Micić – Danas ispod svog nivoa kada su poeni u pitanju. Nije uspeo da se upiše u listu strelaca, ali kao i ostatak ekipe. uvek je pronalazio način da pomogne. Imao je osam asistencija za 20 minuta – OCENA 7.
Nikola Milutinov – Moraće Nikola agresivnije da igra u nastavku šampionata. Protiv Portorika nije forsirao pa je tako za 12 minuta završio bez šuta ka košu – OCENA 5,5.
Miroslav Raduljica – Ponovo je imao najmanju minutažu. Nešto manje od pet minuta je proveo na parketi i ubacio je oba šuta za ukupno pet poena – OCENA 7.
Marko Simonović – Standardna partija Simonovića. Bio je agresivan u odbrani. Terao je protivnika na greške, a ubacio je pet poena uz nešto slabiji šut iz igre – OCENA 7.

The post SKENER MAXBETSPORTA Srbija nema slabu tačku, doktorat Bjelice i Jovića appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Đorđević otkrio da Bogdanović ima jedan problem!

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019

Srbija je nadigrala Portoriko u Vuhanu i još jedanput potvrdila da je jedna od najjačih selekcija na Mundobasketu 2019.. Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,50 na pobedu Rusije protiv Škotske u kvalifikacijama za EURO 2020.. Četvrtfinale se smeši, a selektora Aleksandra Đorđevića pre svega raduje...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.