SKANDAL ITALIJANSKOG SELEKTORA: Igrač ga držao da ne pobegne posle poraza! Suluda konferencija i plitke metafore

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2023, 17:25

SKANDAL ITALIJANSKOG SELEKTORA: Igrač ga držao da ne pobegne posle poraza! Suluda konferencija i plitke metafore

Nema stila.

Selektor košarkaške reprezentacije Italije Đanmarko Poceko je opet napravio dramu. Reprezentacija Amerike je pregazila njegovu ekipu sa 37 razlike, a onda je usledila konferencija.

Poceko je na konferenciji pričao u metaforama, pominjao je bumbare i pravio poređenja sa njima da pokušavaju, a ne mogu da lete. Takođe, istakao je da Italija nije zaslužila da igra sa Amerikancima, jer je bila prva u grupi sa Srbijom.

U jednom trenutku je poljubio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nikoloa Melija koji je zaplakao na konferenciji, a potom je Poceko samo poručio "hvala i doviđenja". Ustao je i krenuo da napušta konferenciju.

Hteo je da povuče i Melija. Ipak, njegov košarkaš je imao više prisebnosti. Poručio mu da ostanu i da se konferencija završi kako je planirano da odgovore na pitanja medija.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.