ŠESTA LIČNA: Stižu Zlatni momci!

Izvor: Mondo, 23.Avg.2019, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠESTA LIČNA: Stižu "Zlatni momci"!

Gosti četvrte epizode druge sezone našeg košarkaškog podkasta su sportski novinari Miloš Šakan i Vladimir Pajić, koji predstavljaju TV serijal o nekim od najvećih uspeha srpske i ex-YU košarke.

Kako avgust prolazi, sve smo bliži Svetskom prvenstvu koje će se održati u Kini.

I dok nas portali obasipaju raznovrsnim sadržajima u pripremi istog, prava poslastica stiže nam od 26. avgusta na RTS, kada će srpska publika imati priliku da pogleda serijal >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pod nazivom "Zlatni momci", koji govori o ranijim pohodima na svetsko zlato.

Povodom toga, gosti "Šeste lične" su jedan od autora serijala Vladimir Pajić i komentator TV Arena Sport Miloš Šakan, ovde u ulozi producenta.

Vlada i Miloš nam predstavljaju ne samo svoj ambiciozan projekat, koji je objedinio gotovo 50 godina trofejne košarke u Jugoslaviji i Srbiji, već i upoznaju gledaoce i slušaoce sa čime sve jedan pošteni entuzijasta mora da se suoči kada krene da se bavi dokumentaristikom našeg sporta.

Bilo je, naravno, reči i o Vladinom prethodnom ostvarenju "250 stepenika", koje se bavi vanvremenskim uspehom mlade Jugoslavije u Bormiju 1987, a imaćete priliku da čujete i neke ekskluzivne anegdote koje su ispričali akteri trijumfa iz Ljubljane 1970, Manile 1978, Buenos Airesa 1990, Atine 1998. i Indijanapolisa 2002.

Ne propustite ni ovu epizodu "Šeste lične"!

Možete je pogledati na našem Youtube kanalu i poslušati na Soundcloud platformi.



Izvor: Youtube/MONDO PORTAL
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pesma kakvu je Srbija čekala!

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2019, 12:53

Pesma Ajmo ajde: borba, nema predaje, tako se pobeđuje..Svetsko prvenstvo je iza ćoška (31. avgust - 15. septembar), a dok košarkaši Srbije imaju završne provere u Kini stigao im je najlepši poklon!..Prava sportska himna koja pokreće, motiviše, sportskim žargonom rečeno - "izuva" iz patika...Poslali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.