ŠESTA LIČNA: Pred Evrobasket sa Marinom

Izvor: Mondo, 14.Jun.2019, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠESTA LIČNA: Pred Evrobasket sa Marinom

Marina Maljković, selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije

Nakon devetnaest podkasta sa muškim učesnicima, red je bio da "Šesta Lična" ugosti i jednu damu. Kako je evropsko prvenstvo za košarkašice koje se održava u Srbiji i Letoniji sve bliže, sva je bila prilika da ta "čast" pripadne Marini Maljković, selektorki ženske košarkaške reprezentacije Srbije.

Marina sa Milošem diskutuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << o pripremama za nailazeće prvenstvo, kao i o samom turniru u okviru kojeg će naše devojke igrati grupnu fazu u Zrenjaninu, a potencijalne eliminacije u Štark Areni. Osim toga, ćerka našeg proslavljenog košarkaškog stručnjaka Bože Maljkovića priča i o ženskom profesionalnom sportu u Srbiji i Evropi i modernim izazovima koji stoje pred njime.

Čućete i kako se danas radi sa vrhunskim sportistkinjama u Aziji, šta Marina misli o WNBA takmičenju, i da li ćemo uskoro videti ženske trenere i u evropskoj muškoj košarci, što je već slučaj u NBA.

Ne propustite ni ovu epizodu Šeste Lične!



Izvor: YouTube/MONDO portal

&iframe width="100%" height="300" scrolling="no" frameborder="no" allow="autoplay" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/636684411%3Fsecret_token%3Ds-U6dZG&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true">&/iframe>

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.