Rivers se vratio u Real

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2015, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rivers se vratio u Real

Košarkaški klub Real Madrid angažovao je dosadašnjeg igrača minhenskog Bajerna Kej Sija Riversa koji se posle samo tri meseca u nemačkom klubu vratio u Madrid.

Aktuelni šampion Evrope odlučio je da zbog problema sa povredama ključnih igrača angažuje Kej Sija Riversa koji je pre samo tri meseca baš iz ekipe Reala prešao u minhenski Bajern.

Madriđani su pred početak TOP 16 faze Evrolige >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ušli u problem zbog povreda Rudija Fernandeza i Serhija Ljulja zbog čega je odlučeno da se angažuje Kej Si Rivers.

Dosadašnji košarkaš minhenskog Bajerna odigrao je svih deset utakmica za ekipu Svetislava Pešića u grupnoj fazi Evrolige a prosečno je beležio 10.8 poena, 2.29 skokova i 1.3 asistencije.

Kako navode španski mediji, Kej Si Rivers je prošao lekarske preglede i biće registrovan za TOP 16 fazu Evrolige koja počinje u utorak.

Real Madrid na startu drugog dela takmičenja igra protiv Brose Basketsa u sredu od 20.45.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.