Rezervisti pobedili reprezentaciju SAD

Izvor: B92, 15.Avg.2019, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezervisti pobedili reprezentaciju SAD

Košarkaški reprezentativci Sjedinjenih Američkih Država poraženi su od tim sastavljenog od igrača iz Evrope i Razvojne lige.

U sklopu priprema za Mundobasket u Kini, reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država poražena je 36:17 u trening meču sa rezervistima, koje je predvodio Džef van Gandi.

Džastin Anderson, Kris Kioca, Skoti Hopson, Dekvan Džefris, Džon Dženkins, Jante Meten, Ben Mur, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Činanu Onuaku, Čejson Rendl, Trevis Trajs i Trevis Ver su momci koji su uspeli da pobede bledu verziju "Tima snova".

Američki mediji nisu bili nimalo blagi prema Gregu Popoviću i njegovim momcima i čak su ovu situaciju uporedili sa treningom Minesota Timbervulvsa, kada je Džimi Batler sa četiri najlošija igrača pobedio startnu petorku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.