Izvor: Piplmetar.rs, 29.Dec.2023, 07:30

Realova bolnica pred put u Asvel!

Košarkaški klub Real Madrid biće bez čak četvorice igrača na sutrašnjoj utakmici protiv.
Možda Asvel nije tim koji je na nivou Real Madrida. Zapravo, nisu im ni blizu, ali sa aktuelnim stanjem stvari, mogli bismo da vidimo iznenađenje u Vilerbanu. Jer, Ćus Mateo se suočava sa velikim kadrovskim poteškoćama.
Naime, u Lion neće putovati Mario Hezonja, Gabrijel Dek, Geršon Jabusele i Rudi Fernandez.
Jabusele ima dugoročnu povredu i to je jasno još odranije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Dek i Rudi su bili pod znakom pitanja, ali se Argentinac nije našao na parketu dok je Španac nastupao, dok još uvek nije poznato kakva je zdravstvena situacija Marija Hezonje.
Real ima tek jednu pobedu u dosadašnjem toku kampanje, dok Asvel nije video trijumf na poslednjih osam mečeva u Evroligi.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.