Ražnatovićeva poruka selektoru Đorđeviću?

Izvor: B92, 12.Jul.2016, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ražnatovićeva poruka selektoru Đorđeviću?

Miško Ražnatović, verovatno najuticajniji košarkaški menadžer u Evropi, oglasio se na ’tviteru’ zanimljivim porukama.

On se osvrnuo na rotacije u sastavu francuske reprezentacije pred Olimpijske igre i na taj način ponovo skrenuo pažnju na slučaj Bobana Majanovića.

„Rudi Gober, koji nije igrao na kvalifikacionom turniru u Manili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bez posebnog razloga, izrazio želju da igra Olimpijske igre. Pozicija 5, 218 centimetara“, napisao je Ražnatović, a zatim i dodao:

„MVP turske lige, igrač Darušafake, Moerman izostavljen iz ekipe iako je učestvovao u osajanju turnira u Manili, a pozvan Gober.“

Podsećamo, srpski centar Boban Marjanović nije se odazvao pozivu selektora Aleksandra Đorđevića za kvalifikacioni turnir u Beogradu jer je morao da potpuiše NBA ugovor, a pošto je to uradio izrazio je želju da se nađe na Olimpijskim igrama u Riju.

Ipak, prema rečima selektora Đorđevića, Marjanović neće putovati sa reprezentacijom na pripreme na Kopaonik, pa neće biti ni u sastavu na olimpijskom turniru.

.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.